Izjemna rešitev za krive zobe

Le redkokateri posameznik se lahko pohvali s povsem zdravimi in lepo oblikovanimi zobmi. Če ne drugega, nam v ustni votlini ni všeč barva zob ali pa kakšna manjša nepravilnost, ki si jo želimo že leta odpraviti, a nikakor ne najdemo pravega časa in morda poguma.

Kar precej ljudi težijo tudi krivi zobje, kar jim preprečuje, da bi se v javnosti vsaj enkrat nasmejali iz srca ter pri tem ne bi skrivali svojih zob. K sreči sodobna ortodontija ponuja izjemno učinkovite rešitve, kot je na primer nevidni zobni aparat oziroma Invisalign.

Preberi

Mezoterapija in fototerapija za vašo kožo

Imate morda določene težave s kožo in vam je že kdo svetoval, da bi razmislili bodisi o mezoterapiji, bodisi o fototerapiji? Ste morda že kdaj naleteli na ta dva izraza v sodelovanju s kožo in ste se vprašali, kaj neki bi bile takšne terapije? Potem nadaljujte z branjem, saj vam želimo zelo na hitro razložiti, kaj fototerapija in mezoterapija sta, kje lahko najdete več informacij ter konec koncev, kje lahko tudi rezervirate svoj termin za takšne storitve.

Preberi

Naravni izdelki za večjo samozavest v postelji

Ste morda v iskanju kakšnih naravnih prehranskih dopolnil oziroma nekih izdelkov ali sestavin, ki bi tudi vam pomagale priti do tega, da bi imeli v postelji večjo samozavest? Ne boste verjeli, ampak določena prehranska dopolnila imajo lahko zares velik vpliv na to, kakšno je naše spolno življenje, saj nam lahko povečajo libido. Konec koncev je pomembno, da od znotraj poskrbimo, kako se počutimo, ko pride do intime in vnos določenih hranil v telo je izjemnega pomena, saj tudi pomembno vpliva na naše hormonsko ravnovesje.

Preberi

Naravna krema proti gubam za obraz

Gubice so nekaj, kar se pojavi prav vsakomur. Splošno znano je, da se gubice pojavijo z leti oziroma starostjo in jih seveda moramo sprejeti kot nekaj povsem naravnega in logičnega. Vendar pa k nastanku gub pripomore več dejavnikov kot zgolj naša letnica rojstva in vsekakor lahko preventivno skrbimo za to, da se gube pojavijo kasneje ali pa v manjši intenziteti kot bi se sicer. Tudi vas zanima, kako lahko poskrbite, da boste čim dlje brez ali s čim manj gub? Na trgu obstaja kar nekaj izdelkov oz. krem proti gubam in krema za obraz je definitivno ena izmed prvih in najbolj enostavnih zadev,

Preberi

FFP3 maske se lahko uporabljajo tudi do osem ur

Uporaba zaščitnih mask je v zadnjem času vezana zlasti na omejevanje širjenja pandemije novega koronavirusa. Še zlasti je to pomembno tudi pri zdravstvenih delavcih ter pri drugih najbolj izpostavljenih skupinah. Dejstvo pa je, da različne vrste mask nudijo različno stopnjo zaščite. Za vse proizvajalce mask je nujno, da obvezno upoštevajo veljavne standarde, za katere pa velja, da po svetu niso povsem enaki.

Preberi

Električni invalidski skuter za pomoč pri mobilnosti

Invalidske vozičke povezujemo predvsem s težavami pri mobilnosti, ki so pogosto trajne. Včasih pa so takšne težave tudi posledica kakšnih poškodb, ki jih je možno sanirati, a nas do tega loči dolga rehabilitacija. Tako obstaja kar dosti oseb, ki potrebujejo invalidske vozičke in druge pripomočke pri svoji rehabilitaciji. Nekatere naprave so zelo vsestranske v tej vlogi, to je predvsem električni invalidski skuter, ki je kot nalašč za pomoč pri mobilnosti v primeru omenjenih težav.

Pravzaprav se električni invalidski skuter pogosto uporablja tudi za kakšne druge namene, z njim se radi zapeljejo tudi tisti, ki sicer lahko hodijo sami.

Preberi

Varuh zdravja je edinstven program varovanja zdravja

Splošno zdravje in dobro počutje sta v sodobnem načinu življenju vedno višje rangirani vrednoti. To pomeni, da se ljudje vedno bolj zavedamo tega, kako pomembno je naše zdravje za naše bivanje in funkcioniranje. Zato ni nič presenetljivega, da smo ljudje tudi vedno bolj aktivni in ozaveščeni, pri čemer so nam v pomoč številni programi kot je na primer tudi program Varuh zdravja.

Gre za edinstven program aktivnega varovanja zdravja. To pomeni, da z njim zdravja ne le varujemo, ampak ga skušamo ohranjati in delovati na naše telo predvsem preventivno. Zato vam Varuh zdravja omogoča številne aktivnosti, s katerimi poskrbite za boljše počutje.

Preberi

Kakšna bo za implantat cena?

Zobni vsadki odpirajo različne možnosti za učinkovito zdravljenje, a običajno niso edina možna izbira v določenem primeru. Ponujajo seveda edinstvene prednosti in čisto možno je, da se izkažejo za daleč najboljšo izbiro. Upoštevati pa moramo tudi nekatere razlike, ki jih ima v primerjavi z drugimi možnostmi implantat, cena je lahko ena izmed teh.

Zdravljenje z implantati je pogosto nadstandardno, pri samoplačniških storitvah pa tako ali tako pričakujemo določene stroške. Če k temu dodamo še možnost izbire med različnimi materiali in izdelki, je za implantat cena pravzaprav kar nekoliko nepredvidljiva. Ne pozabimo še na vse ostale stroške, treba bo opraviti kar nekaj pregledov,

Preberi

Lasersko odstranjevanje dlak omogoča, da se dlak znebite za vedno

Ženske se spopadamo s številnimi nevšečnostmi in ena izmed njih je pri mnogih tudi poraščenost z dlakami. Zaradi tega je poseganje po številnih metodah in pripomočkih vse pogostejše, saj je ženska rada urejena in lepa na videz. Eden izmed najbolj učinkovitih načinov za trajno odpravljanje telesne poraščenosti je lasersko odstranjevanje dlak.

Toda ali je lasersko odstranjevanje dlak res varna metoda? Seveda je, če se izvaja s pomočjo medicinskih laserjev. Poraščenost pa ne prizadene in moti le ženske, ampak se s to nadlogo spopadajo tudi moški. Čeprav je ta težava ponavadi kozmetične in estetske narave, pa pri ženskah lahko nastopi tudi zaradi hormonskih nepravilnosti.

Preberi