Proces selektivnega laserskega sintiranja

Selektivno lasersko sintiranje je izredno pomemben postopek 3D tiskanja, ki postaja vse bolj uporabljen v različnih panogah in sektorjih. Opišemo ga lahko kot postopek, ki uporablja lasersko sevanje kot vir energije za izdelavo 3D plastičnih predmetov. V prvem koraku proizvodnega postopka se tanka plast prahu razširi po gradbeni ploščadi z uporabo otiralnika, kombinacije več otiralnikov ali valja.

Preberi

Cevni grelec si po meri lahko naročite s pomočjo spletnega obrazca

Cevni grelec in druge vrste električnih grelcev so med uporabniki zelo priljubljeni. Prednost grelcev je na primer, da se lahko krivijo v najrazličnejše oblike. Podjetja vam lahko izdelajo grelce z različnimi zunanjimi premeri. Tudi sicer se vsa vrsta grelcev izdeluje po posebnih naročilih oziroma po načrtu.

Cevni grelec omogoča električno infrardeče gretje. To velja za edinstveni koncept, ki povsem ustreza paleti potreb po ogrevanju. Toplote veter tako ne odnese kot pri drugih oblikah ogrevanja. Za cevni grelec je na primer značilno, da daje usmerjeno ter instantno toploto, in sicer na popolnoma enak način kot sonce. Značilno je, da infrardeča toplota s pomočjo cevnega grelca ogreje predmete in ljudi,

Preberi

Toplotna črpalka za sanitarno vodo

Sanitarne toplotne črpalke so samo ena vrsta toplotnih črpalk, ki jih lahko namestite v svoj dom. Za svoje delovanje uporabljajo zlasti obnovljive vire energije. Toploto lahko črpajo iz podtalnice ali sončne svetlobe. Poskrbijo za temperaturo, ki jo želi imeti uporabnik, in sicer z uporabo prav posebnega kompresorja.

Toplotne črpalke za sanitarno vodo so znane tudi po tem, da lahko bistveno pripomorejo k zmanjšanju stroškov ogrevanja. Zato vam bodo takšen tip toplotne črpalke v veliki meri priporočali tudi strokovnjaki.

Preberi

Nakup in servis sladoledne vitrine in druge hladilne tehnike

Počasi se bližajo toplejši meseci in z njimi tudi obdobje raznih hladnih pijač in pa seveda tudi sladoleda. Če tudi vi želite v svojem gostinskem baru gostom ponuditi kvaliteten sladoled in pa odlične hladne pijače v vročih mesecih, potem vas gotovo zanima, kje si lahko tudi vi zagotovite kvalitetne, učinkovite in funkcionalne sladoledne vitrine, hladilnike za pijače in drugo hladilno tehniko, med drugim seveda tudi ledomate. Prav tako pa vas morda zanima tudi to, kje si lahko najdete servis za vašo sladoledno vitrino ali pa določeno hladilno tehniko.

Preberi

Ste prebrali kriptovalute novice o rasti Bitcoina?

Vsi, ki stalno spremljajo kriptovalute novice zagotovo ne bodo zamudili priložnosti, ki jih ob določenih situacijah ponuja trg. Ste tudi vi med njimi? Situacija, ki ponuja zelo zanimive priložnosti je tudi korona virus. Da, prav ste prebrali, krize, pa naj si bodo takšne ali drugačne, ponujajo na trgu veliko zelo zanimivih priložnosti za investiranje. Takšne priložnosti se ponujajo tudi na kripto trgu. V naslednjem odstavku lahko preberete eno ključno informacijo, kakršne kriptovalute novice ne ponudijo ravno vsak dan. Ravno zaradi takšnih in podobnih novic, pa je zelo pametno, če med kriptovalute novice zaidete večkrat tedensko, saj bi bilo škoda takšno informacijo spregledati ali zanjo izvedeti prepozno.

Preberi

Napredno industrijsko pakiranje

Pakiranje doma je lahko povsem enostavno, prav tako si lahko privoščimo veliko svobode če le občasno pakiramo kakšne izdelke, ki niso pretirano občutljivi. Če pa se lotevamo kakšnih večjih izzivov, se bomo morali poslužiti naprednejše opreme. To velja predvsem za industrijo, kjer se redno proizvaja večje količine izdelkov. Proizvodni procesi zahtevajo hitro in učinkovito pakiranje v večjih obsegih, to pa bo možno le z odlično mehanizacijo.

Preberi

Prednosti avtomobilske navigacije

V današnji dobi pametnih naprav se morda vprašamo, če je avtomobilska navigacija sploh potrebna. Konec koncev nam lahko pametni telefon ali tablica z nekaj preprostimi kliki pove, kje se nahaja določen naslov. V resnici pa bomo uživali mnogo prednosti, če bomo uporabljali klasično navigacijo v našem avtomobilu.

Telefoni so lahko dokaj nevarni, če jih uporabljamo med vožnjo, saj nas hitro zmotijo s klicem, posodobitvijo sistema ipd. Poleg tega pa imajo majhen zaslon in imajo kratko življenjsko dobo vgrajenega akumulatorja.

Preberi

Tablični računalnik Samsung za vse

Je vaša služba takšne narave, da se pogosto znajdete na sestanku? Potem je pravi pripomoček za vas tablični računalnik Samsung. Na tabličnem računalniku si lahko zapisujete vse najbolj nujne zadeve, o katerih se govori na sestanku, ne da bi s tem motili katerega od sodelavcev ali celo nadrejeno osebo. Tablični računalnik Samsung omogoča, da hitro preverite kakšna dejstva, ki jih potrebujete, ko poročate na sestanku. Cena tabličnega računalnika je kljub temu, da so tablični računalniki na trgu že nekaj časa, še vedno nekoliko visoka, marsikdo si ne more privoščiti, da bi jo plačal v enem znesku. Zato je mogoče plačati tablični računalnik Samsung na obroke.

Preberi

Mini projektor je majhen prenosen projektor za v vsak žep

Poznamo projektorje različnih blagovnih znamk, oblik in velikosti. Njihova glavna funkcija je predvajati sliko na projekcijsko platno ali pa zgolj na belo površino. Eden od najbolj uporabnih projektorjev je tudi mini projektor. Gre za majhen in izredno lahek projektor, katerega lahko enostavno nosite s sabo, ali pa ga celo vzamete s seboj na počitnice, pri čemer vam ne bo zavzel veliko prostora. Mini projektor je tako uporaben za domačo uporabo kot tudi za poslovne sestanke.

Preberi

Prenosniki Asus so zelo prilagodljivi

Prenosniki Asus so zelo zanesljivi in prilagodljivi za različno uporabo. Lahko jih uporabljamo doma, v službi ali tudi na poti, kjer nam bo še posebno koristila njegova oblika in majhna teža. Vsi ki veliko potujemo, radi uporabljamo tak prenosnik, ki ga z lahkoto nesemo in je takoj pripravljen za uporabo. Kjer koli ga prižgemo, pričakujemo njegov hiter zagon in možnost takojšnje uporabe. Stari prenosniki se velikokrat počasni in zato je potrebno preden se do konca zaženejo in pripravijo za uporabo počakati kar nekaj minut. To je v današnjem hitrem tempu življenja zelo naporno, saj vsakdo pričakuje hiter in odziven računalnik.

Preberi