Cevni grelec si po meri lahko naročite s pomočjo spletnega obrazca

Cevni grelec in druge vrste električnih grelcev so med uporabniki zelo priljubljeni. Prednost grelcev je na primer, da se lahko krivijo v najrazličnejše oblike. Podjetja vam lahko izdelajo grelce z različnimi zunanjimi premeri. Tudi sicer se vsa vrsta grelcev izdeluje po posebnih naročilih oziroma po načrtu.

Cevni grelec omogoča električno infrardeče gretje. To velja za edinstveni koncept, ki povsem ustreza paleti potreb po ogrevanju. Toplote veter tako ne odnese kot pri drugih oblikah ogrevanja. Za cevni grelec je na primer značilno, da daje usmerjeno ter instantno toploto, in sicer na popolnoma enak način kot sonce. Značilno je, da infrardeča toplota s pomočjo cevnega grelca ogreje predmete in ljudi, ne pa zraka, ki je prisoten vmes.

Cevni grelci so najbolj vsestranska in najprimernejša ogrevalna rešitev za številne potrebe

Cevni grelec na sploh velja za vsestransko in izjemno primerno rešitev za številne potrebe. Med najbolj priljubljenimi je cevni grelec s prirobnico. Običajno je takšna vrsta grelca narejena iz nerjavečih cevi, lahko pa se izdelujejo tudi iz inkolaja, in sicer za nekoliko večje temperature.

Cevni grelec ima praviloma zelo močan zunanji ovoj iz cevi, ki na odličen način pomaga zaščititi procesni grelec pred fizičnimi napetostmi ter poškodbami. Posledično to cevnemu grelcu omogoča zelo učinkovit prenos toplote.

Električni grelci za različne industrijske procese

Cevni grelci se med seboj razlikujejo glede na moč grelca, plašč in glede na obliko. Uporabljajo se tudi za različne industrijske procese. Če želimo na kar se da učinkovit način prenesti toploto iz uporovne tuljave na ogrevalni medij, je treba za polnilo grelcev pri tem uporabiti magnezijev oksid. To je praksa, ne glede na to, ali se z grelcem greje trdna snov, zrak ali tekočina.

Cevni grelec vam bo zagotavljal optimalno delovanje, ker so polmeri upogibanja naprave zasnovani s skrbnim strokovnim znanjem. Sicer pa se prav vsi grelci izdelujejo po naročilu ali po načrtu. Na slikah na spletnih straneh proizvajalcev si lahko ogledate nekaj primerov.

Domači proizvajalci cevni grelcev vam omogočajo visoko kakovostno izdelavo ter izbiro najboljših materialov. Pri takšni vrsti dela so prav tako izjemno pomembni profesionalen odnos in hitra izdelava, natančnost ter zanesljivost, kakovost po odlični ceni, največja možna podpora strankam, upoštevanje rokov in dogovorov, bogate izkušnje, visoka raven zadovoljnih strank ter ne nazadnje še odlične reference poslovnih in zasebnih uporabnikov. Cevni grelec lahko naročite tudi po spletu. Izbranemu podjetju pošljite povpraševanje kar s pomočjo posebnega obrazca, ki ga boste dobili na spletni strani podjetja Elektromehanika Hožič.

Več informacij si lahko preberete na https://elektromehanika-hozic.si/elektricni-grelci/cevni-grelci/.