Varuh zdravja je edinstven program varovanja zdravja

Splošno zdravje in dobro počutje sta v sodobnem načinu življenju vedno višje rangirani vrednoti. To pomeni, da se ljudje vedno bolj zavedamo tega, kako pomembno je naše zdravje za naše bivanje in funkcioniranje. Zato ni nič presenetljivega, da smo ljudje tudi vedno bolj aktivni in ozaveščeni, pri čemer so nam v pomoč številni programi kot je na primer tudi program Varuh zdravja.

Gre za edinstven program aktivnega varovanja zdravja. To pomeni, da z njim zdravja ne le varujemo, ampak ga skušamo ohranjati in delovati na naše telo predvsem preventivno. Zato vam Varuh zdravja omogoča številne aktivnosti, s katerimi poskrbite za boljše počutje.

Kako postati član programa Varuh zdravja?

Verjetno se na tem mestu sprašujete, kako se je najbolj enostavno vključiti v program Varuh zdravja. Razveseljivo je, da je članstvo v programu popolnoma brezplačno za vse tiste, ki sklenete dopolnilno zavarovanje pri zavarovalnic Vzajemna in gre za eno od številnih dodatnih ugodnosti, ki jih boste deležni v primeru sklenitve tovrstnega zavarovanja.

Za včlanitev zato ne potrebujete izpolnjevati nobene dodatne dokumentacije. Izpolnite le spletni obrazec, s katerim se vključite v program, in že boste lahko koristili številne prednosti in ugodnosti, ki so vam na voljo.

Varuh zdravja vam omogoča brezplačen vstop v spletno telovadnico

Glavni razlog za včlanitev v program Varuh zdravja je zagotovo v tem, da ima za svoje člane številne prednosti. Ena od njih je zagotovo brezplačen vstop v spletno telovadnico, kjer vam je na voljo pester nabor različnih vadbenih programov, s pomočjo profesionalnih trenerjev pa poskrbite za svojo boljšo telesno pripravljenost in boljše počutje.

V spletni telovadnici, lahko vsak dan izbirate med različnimi vadbami, kot so na primer aerobika, vadbe za hujšanje, pilates ter vadbe za starejše in invalide. Vse vadbe so prilagojene vašim potrebam in ciljem, prav tako pa imate neomejen dostop tudi do vseh preteklih vadbenih programov.

Zvesti člani programa Varuh zdravja so deležni številnih ugodnosti

Poleg spletne telovadnice pa vam članstvo v programu Varuh zdravja nudi tudi številne druge ugodnosti. Med njimi so preventivne zdravstvene storitve in koristne informacije o zdravnikih specialistih v okviru javne zdravstvene mreže ter njihovih čakalnih dobah.

S tem pa ugodnosti še ni konec. Prav tako boste deležni številnih brezplačnih tečajev in popustov pri nakupu športne opreme, smučarskih vozovnic in rezervacije aktivnih počitnic. S programom Varuh zdravja pa se boste lahko odpravili tudi na kakšno razvajanje, s katerim boste dodatno poskrbeli za svoje telo in duha.