Športne stavnice ne zahtevajo plačilo davka

Slovenska monopolna zakonodaja v Republiki Sloveniji dovoljuje delovanje le enemu ponudniku športnih stav, in to so E-stave, ne prepoveduje pa državljanom Republike Slovenije, da svoje stave polagajo na tuje športne stavnice, ki pa v skladu z zakonodajo sicer ne smejo delovati na območju naše države.

Ker ne smejo delovati, jim naša država tudi ne more zaračunavati davka, kar posledično pomeni, da uporabniki katerekoli tuje športne stavnice ni dolžan plačati davka na dobljeni dobiček. Te tuje športne stavnice pa so slovenskim igralcem iger na srečo omogočene preko spletnega portala Betsonhand, ki ga najdete na internetni povezavi https://www.betsonhand.com/sl/

Popularne tuje športne stavnice tudi za Slovence

Internetni ponudnik športnih stav Betsonhand slovenskim igralcem iger na srečo in športnih stav omogoča dostop do marsikatere popularne tuje športne stavnice, kot so npr. Bet At Home, Bet365 in William Hill, katere kot take samostojno ne morejo delovati v Republiki Sloveniji, zaradi zgoraj opisanih razlogov. Betsonhand pa je našel način kako dostop do teh stavnic omogočiti slovenskim uporabnikom, in še več, naredili so seznam najboljših in zaupanja vrednih, torej tistih, ki imajo širok izbor športov na katere je mogoče vplačati svoje stave in takšnih, ki brez težav dobičke izplačajo vsakemu uporabniku, seveda v skladu z njihovimi poslovnimi pogoji.

Povezave vedno delujejo

Omenjeni ponudnik dostopa do skoraj katere koli tuje športne stavnice na svojem portalu vedno in v vsakem momentu zagotavlja delujočo povezavo do izbrane tuje športne stavnice, pa čeprav se slovenski organi redno trudijo blokirati vse povezave do tujih stavnic, in sicer zgolj in samo zato, da le slovenskemu ponudniku omogočajo delovanje, pa čeprav je kvaliteta le-tega daleč od katere koli tuje športne stavnice, kar ve vsak, ki ga športne stave vsaj malo zanimajo. Kliknite na zgornjo povezavo še danes in se sami prepričajte v vse kar je napisano v tem prispevku in še več, izberite si tujo stavnico in stavite še danes.