Zavarovanje v tujini za ekstra pridne

Kaj imajo skupnega poklici, kot so trgovski potnik, direktor, novinar, predstavnik podjetja? Zelo pogosto so na poti, v domači državi in tujih. Na službeno potovanje se ne odpravijo z namenom počitka, temveč z razlogom, da opravijo svoje delovne naloge, sodelujejo na posvetu, konferenci, sklenejo sodelovanje z drugimi podjetji.

Priprave na razne prezentacije od njih zahtevajo popolno osredinjenost. Ob pomanjkanju časa in energije za dodatne obremenitve, želijo, da sta prevoz in njihovo začasno bivanje drugje varna. Če vsaj enkrat na leto greste po službenih opravkih zunaj domače dežele, boste želeli, da imate ob morebitni nesreči oskrbo ter da morebitna izguba prtljage ne bo predstavljala ovire. Za poslovneže ima Coris v ponudbi zavarovanje v tujini, o čemer si lahko več preberete na njihovi spletni strani: https://www.coris.si/.

Zavarovanje v tujini nadomesti izgubo

Zavarovalnica Coris vas seznanja s tem, kaj je smiselno skleniti zavarovanje v tujini. Preberete pa si lahko tudi, katere nezgode so pokrite v okviru posameznega paketa. Poslovna potovanja so obremenjujoča, ker se je treba držati točnega časa poslovnega dogodka. Ob morebitnem preklicu rednega prevoza ali zamude leta zavarovanje v tujini krije določene stroške. Slednji so za poslovneža, ki bo zaradi zamude morda izgubil posel, dobra kompenzacija. Osebi, ki je pri zavarovalnici kupila paket, je plačan prevoz do najbližje nastanitve, obrok, nastanitev in telefonski klic. Ponudnik za svojo stranko lepo poskrbi, a le ob predložitvi originalnih računov.

Zavarovanje v tujini priskrbi še dokumente

Posli se večinoma ne sklenejo v enem dnevu, zato se oseba za nekaj dni nastani v hotelu. Kriminal in nesreča nikoli ne počivata, zgodita pa s lahko kjer koli. V hotelu vas lahko okrade tudi osebje, še posebej, če denarja in dokumentov niste dobro spravili. V trgovinah so na voljo posebne torbice, ki jih lahko ves čas nosite s sabo pod oblačili. Nekateri se na odhod pripravijo bolje, nekateri pa morda niso našli časa za ureditev vsega. Prav takšnim je namenjeno zavarovanje v tujini, ki krije odtujitev dokumentov. Brez teh v tuji državi je lahko nevarno, vas veliko stane in težave lahko imate z vrnitvijo domov.