Izkoristite sanjsko smučanje Avstrija vas namreč že čaka!

Hej ti! Ali sanjaš o magičnem zimskem doživetju, ko na smučeh ali deski drsiš vzdolž prelepih avstrijskih gora? No, vesel boš novice, da ni treba, da so to le sanje! Zdaj si lahko tudi ti priskrbiš sanjsko smučanje Avstrija je namreč že pokrita s snegom in čaka nate. Naj ti pa povemo, da si s ponudnikom 1nadan lahko priskrbiš tako rajsko smučanje za manj kot 30 evrov! Ta nadvse nora ponudba pa ti zagotavlja tako prevoz, kot tudi dnevno karto za smučanje Avstrija pa ti ponuja obilo smučišč, med katerimi lahko izbiraš. Zato nikar ne odlašaj in si zagotovi nadvse fenomenalno smučanje Avstrija pa bo poskrbela za tvoje drsenje po najboljšem snegu in prelepih gorah.

Izbori si 1nadan ponudbo še danes in si zagotovi, da tvoje sanje postanejo resničnost!

Zagotovo te zanima, kakšne ponudbe imaš na voljo. No, kot smo že rekli, je za smučanje Avstrija zelo priljubljena država. Tako kot Slovenija ima tudi Avstrija svoja smučišča v prelepih Alpah. Le da so njihovi na drugi strani Koroške. Ti pa lahko s pomočjo omenjenega ponudnika izbiraš med naslednjimi smučišči:

Katschberg, ki je znan po tem, da poleg urejenih smučišč po njem vozijo tudi adrenalinski športniki, ki se podajo na smuko izven samih smučišč. Če si torej želiš adrenalina, je ta izbira kot nalašč zate!

Heiligenblut, ki je znan po tem, da meri več kot 3800 metrov nadmorske višine in je eden od najlepših evropskih smučišč. To možnost izberi, če si želiš smučanja po »Free-ride« arenah, kjer je vedno dovolj zanimivih poti, saj si tako rekoč, sam izbereš svojo progo.

Kot zadnjega pa lahko izbereš tudi Innerkrems, ki pa od vseh treh leži na najnižji nadmorski višini, in sicer je to 1500 m. A vseeno je smučišče primerno tako za začetnike kot že dolgoletne smučarje.

Če si torej želiš izvrstno smučanje Avstrija ponuja možnosti za vsakega smučarja, bodisi pustolovske, izkušene, »Free-ride« ali pa začetniške družinice. Kamorkoli že spadaš, spomini, ki ti jih bo za smučanje Avstrija ponudila, bodo zagotovo nepozabni, te spomini pa bodo tudi ugodni s prej omenjenim ponudnikom.