Zanimivosti iz ponudbe Karcher

Priznana znamka Karcher je dobro uveljavljena na področju naprav in pripomočkov za profesionalno in domače čiščenje. V ponudbi priznanega nemškega proizvajalca je moč najti marsikateri vsestranski izdelek za nadvse učinkovito čiščenje v vsaki situaciji, pa tudi nekaj zanimivosti bomo našli, ki služijo zelo specifičnim potrebam.

Sesalec za pepel

Karcher sesalec za pepel bo navdušil tiste, ki imajo redno opravka s pepelom. Z običajnim sesalcem si v tem primeru ne moremo veliko pomagati, saj naprava ni prilagojena izzivom, ki jih prinaša pepel, še posebej, če gre za sesanje vročega pepela. Seveda pa se bo Karcher sesalec za pepel pri tem opravilu odlično obnesel. Z ojačanimi kovinskimi deli je pripravljen tudi na vroč pepel, kar je idealno za tiste, ki redno kurijo in se morajo tudi redno soočati s čiščenjem, torej ni veliko časa za hlajenje. Še bolj pomembno pa je verjetno to, da sesalec pri sesanju pepela poskrbi za droben prah – Karcher sesalec za pepel ima posebne fine filtre, ki ne izpustijo niti najmanjših drobcev pepela nazaj v prostor. Kombinacija teh in drugih odlik vsekakor zagotavlja izvrstne rezultate pri sesanju pepela, poleg tega pa lahko tak sesalec uporabljamo za prav vsa druga opravila pri domačem ali profesionalnem sesanju.

Čistilec oken

Karcher čistilec oken je pripomoček, ki se prav tako dobro obnese tako v domačem kot v profesionalnem okolju. Do izraza pride seveda predvsem tam, kjer je treba zagotoviti brezhibno čiste steklene površine, na primer pri čiščenju izložbenih oken in podobnih stekel. Karcher čistilec oken se v tem oziru odlično obnese, saj zagotovi sijajne rezultate čiščenja. Steklo je za čiščenje pogosto precej zahtevno in ne dopušča veliko prostora za napake. Poznajo se vsi odtisi, lise in nečistoče, zato mora biti čiščenje opravljeno perfektno – Karcher čistilec oken zagotavlja, da takšne popolnosti ne bo težko doseči, iz dneva v dan.