Stavi doma vam omogoča varen dostop do spletne stavnice Bet at home

Zaradi zakonodaje v Sloveniji, stavnice ne morejo dobiti koncesije. Če boste obiskali katero od spletnih strani stavnic, vam te na videz ne bodo delovale. Kar pa ne pomeni, da so online stave nezakonite. Na njih lahko popolnoma varno in brez strahu stavite, poiskati morate le spletni portal preko katerega boste dostopali do spletne stavnice.

Eden takšnih je spletna stran Stavi doma, ki posrbi za delujočo povezavo do priznane online stavnice Bet at home. Spletni portal poskrbi za alternativni link, preko katerega brez težav vstopate v že omenjeno spletno stavnico, hkrati pa vam nudi vso potrebno podporo v primeru težav ali morebitnega nedelovanja.

Zakaj izbrati dostop preko spletnega portala Stavi doma?

Kot smo že omenili zakonodaja v Sloveniji ni naklonjena do ponudnikov stav. Zato vam ob kliku na katero koli od njihovih spletnih strani, povezava ne bo delovala. Namesto tega morate potem dostopati preko VPN povezave, proxy strežnikov ali s spremembo DNS zapisov. Ker so tovrstni dostopi dokaj komplicirani in niso zanesljivi, je bolje izbrati spleti portal Stavi doma.

Portal vam omogoča dostop preko tako imenovanega alternative link Bet at home, zaradi česar je polaganje stav izjemno enostavno. Na ta način dostopate do spletne stavnice preko uradne in varne povezave, zato ni strah, da bi bili zaradi tega v navzkrižju z zakonodajo.

Na voljo tudi v primeru težav

Res, da je spletna stran Stavi doma na prvem mestu namenjena varnemu dostopanju do spletne stavnice Bet at home, a vam priskoči na pomoč tudi v primeru težav. Ekipa izkušenih strokovnjakov je neprestano v kontaktu z Bet at home, zato je reševanje težav hitro in učinkovito.

Ker je svet stav za marsikoga še nepoznan, vam je na portalu na voljo ogromno različnih informacij predvsem o tem, kako varno staviti preko spleta. Ekipa vam je v pomoč pri registraciji in tudi kasneje, če pri polaganju stav, nakazilih ali izplačilih prihaja do morebitnih težav.

Dostop tudi preko mobilnega telefona

Če se določite za dostop do stavnice Bet at home preko spletnega portala Stavi doma, vam bo na voljo tudi mobilna aplikacija. Vse, kar morate storiti je, da si jo naložite na vaš mobilni telefon in že jo lahko začnete uporabljati.

Aplikacija je za uporabo zelo enostavna, predvsem pa vam omogoča igranje kjerkoli in kadarkoli. Z njo boste hitro polagali stave in v celoti upravljali z računom, omogoča pa vam tudi izplačevanje dobitkov in še mnogo drugega.