Niso vsi zlati uhani dolgočasni. Že imate tudi igrive?

Imate tudi vi dovolj tega, da so vaši zlati uhani čisto preveč dolgočasni? Če je odgovor na to vprašanje da, je prav gotovo napočil čas, da si priskrbite igrive uhane, ki bodo kolikor se le da, povrnili vašo mladost. Igrivi zlati uhani pa so na voljo le v tistih zlatarnah, ki vedo, kako pravilno poskrbeti za svoje stranke. Kakšni so taki zlati uhani Zlatarna Muršič to zelo dobro pokaže s svojo kolekcijo. Namreč, zlati uhani, ki jih je mogoče kupiti, ženski nikoli ne smejo biti dolgočasni.

Kakšni so igrivi zlati uhani Zlatarna Muršič nakazuje s svojo izbiro

Ne samo, da ni več “in” biti dolgočasen in preprost, to tudi ni dobro za svojo identiteto, ki jo (mlada) ženska želi imeti. Namreč, zlati uhani nikoli ne bi smeli biti dolgočasni, saj to samo poudarja, da morajo biti vsa dekleta vedno preprosta in skromna. Zakaj pa ne bi bila tudi malce igriva? Je mar s tem kaj narobe? Ne, popolnoma nič in dobre zlatarne to zelo dobro tudi vedo. To pa se kaže v njihovih kolekcijah in zbirkah uhanov, ki jih nudijo svojim strankam. Želimo torej poudariti, da ženska nikoli ni prestara, da bi se ji moralo zdeti neumno nadeti zlate uhane, ki so v obliki metuljčkov ali pa medvedkov. Če je to tisto, kar ženska čuti, naj njeni zlati uhani to tudi odražajo. Če si želi nadeti pikapolonice, naj si jih in, če želi na sebi imeti preproste okrogle uhane pa je to prav tako v redu. Bistvo je, da ženske nikakor ne smejo zatirati svoje igrivosti, saj to ne prinese popolnoma nič dobrega. Treba je preprosto nositi tiste stvari (oblačila, uhane itd.), ki nam kot ženski najbolj ustrezajo.
Torej, naslednjič, ko si boste zaželele imeti nove zlate uhane, nikar ne glejte samo tiste “profesionalne” kolekcije, za katero lahko rečete, da gre k vsaki obleki in čevljem. Bodite drzne in si morda kupite tiste, ki bi si jih želele nositi tudi v prostem času.