LifeSpan tekalne steze

Drugi modeli, kot je LifeSpan TR5000i lahka-komercialna tekalna steza, se ponašajo z izjemnim blaženjem udarcev. Ogrodje tega modela je izdelano iz jekla, ki je varjeno s pomočjo robotskega sistema. To omogoča, da vključijo 8 amortizerjev, ki blažijo krov steze ob vašem vsakem koraku. To lajša stres na vaš hrbet in sklepe.

Številne LifeSpan konzole tekalnih stez, kot je LifeSpan TR4000i so osvetljene, tako da so preprosto vidne tudi ob slabi svetlobi. Konzole podajajo odčitke meritev, kot je hitrost, razdalja, čas itd. Prav tako ima dvo-namenski USB vtič, ki polni vaše naprave in podatke o vaših vadbah prenaša v željene fitnes aplikacije.

Edinstvena lastnost tekalnih stez LifeSPan je njihov patentiran IntelliGuard™ sistem, ki tekalni trak samodejno ustavi, če se ne uporablja 20 sekund. To je dobra varnostna lastnost v primeru, da padete s tekalne steze.

Motor LifeSpan tekalnih stez

Ko govorimo o tekalni stezi, je ena najpomembnejših lastnosti moč in kakovost motorja. Motor je tisto, kar poganja tekalni trak, zato je potreben zadostno močan motor, ki bo podpiral vašo vadbo.
LifeSpan tekalne steze imajo različne trajno delujoče, CHP motorje, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Motorji veljajo za lahko-komercialne do komercialne motorje, zato ste lahko prepričani, da so enako kakovostni, kot motorji visoko-razrednih fitnes stez.

Na primer zložljiva tekalna steza TR1200i ima 2.5 CHP motor, ki omogoča hitrost do 11 mph. To je dobro za začetnike, ki iščejo lahko tekalno stezo. Za bolj resne tekače je bolj primerna tekalna steza LifeSpan TR4000i, ki ima 3.25 CHP motor, ki lahko podpira višje hitrosti in naklon za še bolj naporno vadbo.

Katera je najboljša tekalna steza LifeSpan?

Status »najboljše« tekalne steze je odvisen od vaših potreb in proračuna. LifeSpan nudi široko paleto izdelkov, ki bo zagotovo zadovoljila vsakogar.