Kakšne so lastnosti tekalnih stez Horizon?

Horizon tekalne steze prinašajo vse lastnosti, ki bi jih pričakovali od fitnes opreme visoke kakovosti ter tudi dobro vgrajeno programsko opremo.

Zlaganje

Številne Horizon tekalne steze, kot je npr. Horizon Adventure 5, prinašajo izjemno lahek sistem zlaganja, ki vam pomaga pri dvigovanju krova v varen položaj, da lahko zmanjšate prostor, ki ga steza zavzema. To prav tako omogoča, da stezo po potrebi premaknete. Sistem prav tako pomaga počasno znižati krov, da ne bo premočno zadel ob tla, ko želite stezo uporabiti.

Integrirana tehnologija

Eno območje, ki ga druge znamke še niso ujele je WiFi zmožnost. Številne Horizonove steze, kot je Adventure 3 imajo popolnoma vgrajen WiFi in imajo priloženo programsko opremo ViaFit™. S to tehnologijo boste lahko sledili svojim treningom in nastavili svoje cilje ter ugotovili kdaj in kje ste le te dosegli ter svoje podatke preko aplikacij delili s svojimi prijatelji. To je odličen način, da vse svoje informacije hranite v priročni bazi podatkov, da lahko polno analizirate kakovost svojih treningov.

Naklon

Tako, kot pri večini tekalnih stez dandanes se tudi Horizonovim stezam lahko nastavi naklon, ki vadbo naredi za večji izziv. To je storjeno samodejno z notranjim motorjem. Na primer tekalna steza Elite T7 omogoča naklon do 15%, kar doda element teka v hrib. Naklon lahko nadzirate s preprostim pritiskom gumba na konzuli.

Blaženje

Hoja in tek lahko predstavljata obremenitev za kolena, hrbet in sklepe. To je razlog, zakaj se številni posamezniki odločijo za uporabo tekalnih stez, saj so nekoliko milejše. Modeli, kot so TF20 Horizon so opremljeni z Infinity Deck™ – vgrajenim komercialnim blaženjem. Ta sistem nudi izjemno oporo za občutljive predele in zmanjša celostni stres za dolgotrajno treniranje. Tako resni tekači, kot tisti, ki iščejo kakovosten trening, bodo odkrili, da je sistem blaženja Horizon dobrodošlo olajšanje.