Križarjenje po romantičnem Sredozemlju in Bahamih

Sredozemlje ima bogato kulturno dediščino in zgodovino, ki je na eni strani plod rimske dediščine, na drugi grške, južno pa se razprostira čudovit Balkan. Križarjenje po Sredozemlju je enkratna priložnost, da se doživi lepote Sredozemlja z eno vožnjo s postanki na otokih ali na obali. Morsko doživetje, ki traja 5 dni ali pa 2 tedna, je enkratna izkušnja za vso družino, par ali zaključeno družbo, saj velika in sodobno opremljena ladja nudi program za pare, mlade, otroke in starejše. Pester otroški, mladinski in odrasli program, trgovine, kulinarična ponudba z različno hrano in udobno opremljeni prostori odgovorijo na vsako, še tako zahtevno željo. Na voljo je ponudba z obiskom italijanskih mest, grških otokov ter španske in francoske obale, kombinirana v različne pakete z načrtom poti in časom trajanja potovanja. Križarjenje po Sredozemlju ponuja obisk kar štirih grških otokov v enem križarjenju, ali pa kombinacijo Italije in Hrvaške z Grčijo in še vrsto drugih ponudb. Na voljo je še križarjenje Bahami, eksotično otočje, še vedno toplo takrat, ko je pri nas mraz.

Križarjenje po Sredozemlju in križarjenje na Bahame je avanturistično doživetje s čudovitimi lokacijami, prostrano ladjo, ki je primerna za daljše bivanje na morju in profesionalnim osebjem, ki se trudi za vaše dobro počutje

Pri vsakem tipu kabine je možna izbira kategorije Classic in kategorije Premium, ki nudi dodatne ugodnosti ter možnost izbire urnika večerje. Cena se lahko spreminja glede na zasedenost kapacitet ter glede na čas do odhoda, zato so hitrejše rezervacije ugodnejše.