Konopljina semena vsebujejo legalno mejo THC

Kljub temu, da je konoplja rastlina, ki je poznana že ogromno časa, pa se je prav na račun marihuane, to je konoplje, ki vsebuje THC, znašla na tako imenovani black listi, torej seznamu prepovedanih substanc. Vendar pa ne smemo tako enoznačno določiti, da so konopljina semena nezdrava, ker so izdelana iz konoplje, torej prepovedane rastline.

Veliko bolje je pogledati in malo bolj raziskati to področje in ko boste to naredili, ste lahko prepričani, da boste prišli do spoznanja, da ste se motili ves čas. Na primer konopljina semena podjetja Be hempy, ki je tudi vedno bolj poznano v Sloveniji, vsebujejo tolikšno količino THC-ja, ki je še povsem legalen in tudi ne povzroča nobenih simptomov ali kakršnih koli neželenih učinkov. Pravzaprav so ta konopljina semena bistveno bolj zdrava kot si sploh lahko mislite.

Nikar konopljinih semen ne izključujte

Torej, tudi če ima konoplja za vas negativen prizvok in so vam mediji nekako uspeli vsiliti mnenje, da je konoplja škodljiva, ampak da kljub temu blaži ogromno različnih simptomov ter celo zdravi, nikar ne imejte takega mnenja za vse izdelke iz nje. Če se lahko kakšen njen produkt prodaja v prosti prodaji, ste lahko prepričani, da je tudi legalen in s tem vsebuje povsem legalno količino THC-ja, torej količino, ki še zdravi in ne povzroča nobenih stranskih učinkov, ki bi znali biti neprijetni. Še posebej v to kategorijo sodijo konopljina semena, ki pa se uporabljajo bolj v namene zadostne količine omega 3 maščobnih kislin, beljakovin in tudi ogljikovih hidratov. Torej že iz tega vidite, da se konopljina semena uživajo za povsem drugačen namen, kot ste pričakovali.

Kje kupiti konopljina semena

Sicer je res, da lahko konopljina semena kupite pri številnih različnih trgovcih, tudi v bolje založenih veleblagovnicah jih že najdete, ampak nikar ne pozabite na podjetje Be Hempy, kjer jih tudi lahko kupite, lahko pa tu kupite tudi ogromno ostalih izdelkov, kot so probiotiki s konopljo, pa čaj, pa smolo, pa kapljice in š mnogo, mnogo se najde pri njih.