Kako izboljšati svojo prepoznavnost?

Vsak podjetnik, prodajalec izdelkov ali bloger si želi doseči večje število ogledov svojih internetnih vsebin. Za povečan obisk pa je potrebna dobra optimizacija spletnih strani, s katero se boste približali svojim strankam in jih privabili, da si ogledajo vaše vsebine oziroma kliknejo na oglaševani izdelek.

Kako to doseči? Eden od najboljših načinov je, da to prepustite marketinškim strokovnjakom, ki bodo to naredili namesto vas. Strokovna in izkušena ekipa podjetja Dominatus z jasno vizijo, da pomaga ljudem pri doseganju zastavljenih ciljev, svojim strankam zagotavlja iskanje najboljših rešitev glede na njihove potrebe.

Če bi se morda sami želeli bolj konkretno izobraziti o digitalnem oglaševanju, potem se lahko odločite za WordPress tečaj: https://openit.si/izobrazevanja/poslovna-izobrazevanja/ucinkovita-spletna-mesta-v-wordpressu/, na katerem se boste lahko naučili, kako postaviti in objaviti funkcionalno internetno mesto za predstavitev svojih produktov ali storitev.

V sodobnem času je praktično nujno poznavanje digitalnega marketinga

Da bi dosegali večjo prodajo ali bolje izpostavili in predstavili svoje storitve, ni dovolj le imeti lastno internetno mesto. Da bi z njim res dosegli želeni učinek, ga je potrebno ustrezno optimizirati. Učinkovita optimizacija spletnih strani bo poskrbela za večjo obiskanost, s tem pa se bo povečala tudi prodaja. Ključno pri tem pa je vzpostaviti odlično uporabniško izkušnjo za vaše potencialne stranke, saj jih boste le tako prepričali v nakup.

Kakovostno opravljena optimizacija spletnih strani bo prinesla boljše prodajne rezultate, saj se bo ime vaše blagovne znamke, izdelka ali naziva podjetja prikazovalo med višje uvrščenimi zadetki največjih svetovnih brskalnikov.

Kako poteka optimizacija spletnih strani?

Gre za postopek, ki po uspešni implementaciji zagotavlja, da se obiskovalcu oziroma osebi, ki v iskalnik vtipka določeno iskano besedo, med prvimi zadetki v iskalniku pojavi povezava do vaše mesta z internetno vsebino. To pa je možno le z učinkovito zasnovano internetno stranjo, pri kateri bo iskalnik prepoznal njene pozitivne lastnosti in jo zato uvrstil med prve pozicije.

Da bi bila optimizacija spletnih strani res učinkovita, je pomembna skrbna analiza ključnih besed. Na podlagi tega vam bodo strokovnjaki za digitalni marketing pri podjetju Dominatus predlagali tiste ključne besede, ki predstavljajo največji potencial za to, da se bo obiskovalcu ob iskanju te besede na vrhu med prvimi zadetki prikazalo ime vašega podjetja oziroma izdelka, ki ga prodajate. Prednost pri tem je, da ima ustrezno izbrana ključna beseda dober učinek še več let.

Za popolne začetnike v digitalnem svetu: WordPress tečaj

Za vse tiste, ki svojega internetnega mesta še nimate, a razmišljate o pisanju bloga ali o povečanju prodaje svojih izdelkov prek interneta, vam bo WordPress tečaj lahko v veliko pomoč, saj se boste lahko naučili zgraditi in objaviti internetno vsebino ter dodobra spoznali posamezne sestavne dele vsakega spletnega mesta.

Poleg osnov o postavitvi in o tem, kako ustvariti koncept, vam bo WordPress tečaj predstavil možnosti internetnega gostovanja, lažje pa se boste potem na podlagi pridobljenega znanja tudi odločili, kako izbrati in zakupiti izbrane teme.

V drugem delu izobraževalne delavnice, ki jo vključuje WordPress tečaj, boste s pomočjo predavatelja lahko postavili svojo internetno vsebino in se tako direktno v praksi preizkusili z vsem, kar to vključuje. Tako vam bo WordPress tečaj zagotovil, da boste že med izobraževanjem na praktičnih primerih zakupili gostovanje in lastno domeno, nato pa se naučili prilagoditi posamezne nastavitve in dodati podstrani ter dodatno vsebino. Na koncu pa boste zgrajeno internetno stran še uradno objavili, da bo lahko vsem na ogled.