Globinsko čiščenje kože

Z globinskim čiščenjem kože zdravimo akne, odstranimo ogrce in koži povrnemo lesk in svežino. Globinsko čiščenje je metoda prodiranja skozi pore, čiščenje lojnic in odstranitev koži tujih snovi. Onesnažen zrak, ličila, mastna hrana, stres in vrsto drugih dejavnikov s katerimi se srečujemo vsak dan kožo zasiči in zamaši njene pore. Globinsko čiščenje pore ponovno očišči in vzpostavlja osnovno ravnovesje v koži. Globinsko čiščenje kože prinaša rezultate, kot je čistejši in privlačnejši videz kože na obrazu.

Globinsko čiščenje kože je primeren tretma za vsak letni čas, saj kožo ne poškoduje in je ne draži. Je metoda, ki kožo ne čisti le površinsko, ampak prodre globlje in odstrani nečistoče ter kožo dodatno navlaži in nahrani. Primerneje je za zimski letni čas, ko se kožo dodatno suši zaradi mraza in vetra. Ob težjih vplivih z okolja je dodatna vlaga in čistoča še bolj pomembna.

Pedikura Ljubljana

Pedikura Ljubljana je primerna za vse, ki si želijo urejena stopala in lahkotnejši občutek v stopalih. Občasna nega stopal ima na stopala blagodejen učinek. Z njo jih razbremenimo odvečne kože in nevidne umazanije ter nahranimo kožo na podplatih in nohte na stopalu.

Pedikura Ljubljana s klasično ali medicinsko pedikuro skrbi za zdrava in urejena stopala. Neurejenost stopal ni pogoj za obisk pedikure Ljubljana, stopalom se lahko privošči tudi le masažo s hranilnim oljem. Važno je le, da za telo poskrbimo, ko nas za to prosi.

Pedikura Ljubljana nudi storitve za nego stopal, pa če to pomenijo težave z nohti, kožo ali s kurjimi očesi in otiščanci.