Elektro omarice po meri

Včasih ni druge možnosti, kot da naročimo izdelavo kakšnega elementa po meri. Električne omarice gotovo sodijo v to skupino – sicer že izdelani izdelki v ponudbi zadostijo potrebam večine uporabnikov, a v nekaterih primerih so elektro omarice po naročilu preprosto edina smiselna rešitev. Predvsem to velja za zahtevnejše uporabnike, ki imajo kakšne bolj specifične potrebe.

Izdelava elektro omarice

Na tem področju je več možnosti, v končni fazi pa lahko izbira materialov in tehnik za elektro omarice cenik bistveno spremeni. Večinoma gre za kovinske izdelke, ki jih je dokaj enostavno oblikovati. Pomembno pa je, da izdelovalec upošteva točne specifikacije naročnika. Pogosto odločajo milimetri, zato so postopki, kot je lasersko rezanje, velika prednost pri izdelavi električnih omaric. Lasersko rezanje poskrbi v prvi vrsti za izjemno natančno rezanje kovine, pri tem pa ima še eno dobrodošlo prednost, namreč to, da materiala ne zvija ali drugače poškoduje, kot se lahko zgodi pri nekaterih mehanskih obdelovalnih tehnikah. Lasersko rezanje torej omogoča izdelavo zelo natančnih oblik, v kombinaciji z računalniško podprtim načrtovanjem in obdelavo pa je končni rezultat povsem poljubno oblikovana in kakovostna omara.

Cena elektro omaric po meri

Jasno je za elektro omarice cenik povsem odvisen od potreb naročnika. Medtem ko so serijski izdelki iz redne ponudbe na voljo po povsem dostopnih cenah, je za po meri izdelane elektro omarice cenik razumljivo znatno višji. Končna cena je odvisna od izbranih materialov, dimenzij, zahtevnost dela in uporabljenih tehnik, pa tudi nekateri drugi dejavniki so še zaslužni za to, da je nemogoče brez dodatnih informaciji vnaprej postaviti točno ceno.