Zaščita vsakega doma s protipoplavnim ventilom WaStop

Poplave so nekaj, kar nas zadnje čase velikokrat spremlja. Pomembno je, da se odločimo, ali mi sami ali pa naš kraj, da najdemo ustrezne elemente protipoplavne zaščite, ki nas bodo zaščitile pred marsikaterimi negativnimi posledicami poplav. Protipoplavnih zaščit obstaja več in o različnih protipoplavnih zaščitah lahko najdete kar nekaj informacij na spletu. Sicer pa je ena izmed zadev, ki vam jih želim omeniti kot protipoplavno zaščito tudi protipoplavni ventil.

Poplava iz kanalizacijskih vodov? Vsekakor nekaj kar se dogaja in proti čemur se je smiselno zaščititi. Protipovratni ventil WaStop je prav ta, ki vas bo zaščitil proti tem vrstam poplav. Sistem te protipoplavne zaščite je patentiran tako, da je ustrezen za vse dimenzije cevovodov in da omogoča pretok le v eno smer, to je izven objekta. Gre za ventil, ki ga je možno vgraditi na obstoječe kanalizacijske sisteme brez gradbenih posegov.

To protipoplavno zaščito lahko namestite v nekaj minutah, vodoravno ali pa navpično na vhodu ali izhodu. Gre za ventil, ki preprečuje povratno vodo v vseh primerih. Deluje kot zamašek, ki blokira povratno vodo in zdrži vse do 8 metrov povratnega pritiska.

Vas zanima še več?

Svetujem vam, da obiščete spletno stran https://pal-inzeniring.si/ ali v spletni brskalnik vpišite besedno zvezo »protipoplavne zaščite« in se prepustite branju o različnih načinih zaščite pred poplavami. V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na ustrezne strokovnjake, za katere sem prepričan, da vam bodo z veseljem pomagali. Še danes se pozanimajte o tem, kako lahko tudi vi preprečite posledice poplav oziroma se zaščitite pred njimi čim prej.