Športne stave, novice in nasveti na enem mestu

Na strani Športni portal se zavedajo, da stave na področju športnih iger postajajo vse bolj popularne. Poleg novic iz sveta športa svojim uporabnikom ponujajo stave z različnih športnih področij – od golfa in nogometa do šaha in košarke, mlajši uporabniki pa se lahko odločite tudi za stave s področja E-športa. Uporabnikom so na voljo stave različnih tipov, primerne za izbrano športno panogo, kot tudi širok nabor stavnic. Ker raznolike stavne možnosti začetnim uporabnikom pogosto povzročajo nemalo preglavic, si lahko na portalu preberete podrobne opise stav in nasvete ter se v primeru nejasnosti na urednike portala obrnete za pomoč.

Preprosta in enostavna uporaba

Registracija na strani je povsem enostavna in hitra ter novim uporabnikom ne bo vzela več kot zgolj nekaj minut časa. Po vnosu osebnih podatkov ter povezave računa z vašo telefonsko številko boste nemudoma prejeli avtomatsko generirano uporabniško ime ter še isti dan pričeli z igro. Poleg uporabnikom prijazne spletne strani portal odlikujejo tudi številne ugodnosti: poleg različnih bonusov, ki jih lahko izkoristite ob prijavi, so registriranim uporabnikom ves čas na voljo kvalitetni prenosi tekem v živo brez motečih reklam in prekinitev.

Različni športi, različne stave

Ker niso vse stave primerne za vse športne igre, Športni portal svojim uporabnikom omogoča, da izbirajo med več vrstami stav: 1×2, Double chance (dvojna možnost), Both team to score (obe ekipi data gol) in Correct score (točen rezultat), Over/under (več ali manj golov) ter Halftime/fulltime (polčas/konec). Med ljubitelji nogometa je najpriljubnejša stava, imenovana 1×2 – številka 1 je v tem primeru zmaga domačinov, X označuje neodločen rezultat, število 2 pa predpostavlja zmago gostov. Pogosta je tudi odločitev za stavo Double chance (dvojna možnost), pri kateri stavimo, da bo zmagala ali pa neodločeno igrala domača ali gostujoča ekipa, med nogometnimi navdušenci pa je pogosta tudi izbira stave Both team to score (obe ekipi data gol) – pri tej stavi se odločate le, ali bosta gol dali obe ekipi ali nobena.