Organiziran obisk manjše slovenske pivovarne

Naša čudovita dežela znotraj več mest skriva tudi odlične slovenske manjše pivovarne, kjer lahko preizkusite najbolj kakovostna in okusna piva raznih vrst. Kraft pivovarne v različnih slovenskih mestih vam sicer med drugim nudijo tudi vodene oglede skozi celoten proces ter hkrati degustacijo različnih kraft piv, ki jih pridelajo seveda na licu mesta.

Organizirani obiski manjših pivovarn so zadnja leta izredno priljubljeni, ne le med prijateljskimi družbami v okviru različnih priložnosti, ampak tudi v okviru team buildinga. Gre za dogodek, kjer si lahko skupaj ogledate proces pridelave piva, jih preizkusite in tako skupaj z ekipo doživite nekaj prijetnega in novega.

Bi tudi vas zanimal organiziran obisk katere izmed manjših slovenskih pivovarn?

Potem vam predlagam, da kar obiščete splet, saj boste tako na hiter in enostaven način prišli do spiska raznovrstnih slovenskih manjših pivovarn na različnih destinacijah, med drugim tudi v Kamniku. Na udoben in preprost način si lahko ogledate spletne strani omenjenih pivovarn ter se na podlagi ponudbe vodenega ogleda z degustacijo in same lokacije izberete tisto, kar vam najbolj ustreza ter seveda poskrbite tudi za ustrezno rezervacijo termina.

Torej ne odlašajte več in tudi vi sebi in svojim sodelavcem ali pa prijateljem omogočite odlično izkušnjo ob ogledu pridelave piva in degustacije raznih kraft piv. Verjamem, da boste vsi udeleženi navdušeni nad izkušnjo in da boste ta dogodek še dolgo nosili v prijetnem spominu, poleg tega pa boste razveselili tudi svoje pivske brbončice in spoznali morda nove okuse, ki vas bodo popolnoma navdušili. Tudi vi obiščite slovenske kraft pivovarne.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!