Naročilo pasje torte iz pasje pekarne Tačka

Se približuje rojstni dan vašega štirinožnega prijatelja ali pa neka posebna priložnost, ob kateri bi želeli svojemu psičku podariti kakovostno in okusno pasjo torto? Potem vas bo gotovo zanimalo, kje na našem trgu lahko najdete ustrezno ponudbo pasjih tort. Ponudba le teh vsekakor ni ogromna, vendar lahko brez problema najdete kakšnega ponudnika, ki vam v okviru svojih izdelkov ponuja tudi raznolike pasje torte.

Eden izmed omenjenih ponudnikov je vsekakor pasja pekarna Tačka. Gre za pasjo pekarno, ki vam ponuja izdelavo pasjih tort po vašem naročilu. Omenjena pasja pekarna tako naročila za pasje torte sprejema vsaj 5 dni pred velikim dogodkom ter nudi osebni prevzem – pasjih tort namreč pekarna Tačka ne pošilja po pošti.

Kaj lahko izbirate pri naročilu pasje torte iz omenjene pasje pekarne?

Pri pasji torti lahko izbirate:

  • Sestavine (meso, zelenjavo, beli ali rjavi preliv)
  • Napis na torti

Pasje torte so velikosti premera 18 cm, za ceno pod 19.50€. Če vas zanima primer slike tovrstne pasje torte, potem je najbolje, da obiščete spletno stran omenjene pasje pekarne in boste tam našli tudi fotografijo.

V kolikor torej tudi vas zanimajo pasje torte ali pa kakšni drugi, zanimivi in kakovostni pasji priboljški iz pasje pekarne, potem je pekarna Tačka zagotovo eden izmed naslovov, ki jih preprosto morate preveriti. Verjamem, da bo tudi vas navdušila ponudba vseh kreativnih pasjih priboljškov v omenjeni pasji pekarni ter da bodo vaši štirinožno prijatelji izredno zadovoljni z vašim nakupom odličnih in kreativnih poslastic.