Lastnosti mobilnega telefona Huawei P20

Huawei mobilni telefoni postajajo iz dneva v dan bolj popularni. Med najbolj popularnimi med njimi je zagotovo Huawei P20, katerega lastnosti in zmogljivosti so zares navdušujoče. Bolj podrobno o lastnostih tega telefona si lahko preberete na spletni strani A1, in sicer na povezavi https://www.a1.si/telefoni/huawei-p20-crna, v nadaljevanju pa jih je vseeno nekaj navedenih, ki so ključne po mojem mnenju. Glavna izmed njih, ki se zdi meni pomembna je stabilizacija slike pri fotografiranju in to brez stojala, kar omogoča tudi ljudem, ki se jim nekoliko tresejo roke, da kljub svoji hibi naredijo čisto in jasno sliko.

Glavne tehnične lastnosti

Huawei P20 omogoča povezovanje preko vseh do zdaj poznanih sistemov kot so npr. WLAN, GPRS, EDGE, HSDPA / HSUPA, HSPA+, LTE, Bluetooth, NFC, USB, GPS, BDS in uporablja se ga lahko tudi kot zunanji modem. Zato je zelo primeren tudi za vse, ki za različne potrebe potrebujejo stalno povezanost s svetovnim spletom. Da o fotoaparatu sploh ne govorim. Huawei P20 ima izredno zmogljiv fotoaparat, saj ima glavni fotoaparat 20 + 12 milijonov slikovnih točk, sekundarni pa kar 24 milijonov slikovnih točk in pri snemanju video posnetkov omogoča resolucijo 3840 × 2160, zaradi česar je Huawei P20 zelo priljubljen tudi med pol profesionalnimi fotografi.

Huawei P20 za manj denarja nudi več

Kot trdijo pri A1 je Huawei P20 zmagovalec med telefoni, saj za manj denarja nudi več kot bolj popularne znamke telefonov. Namreč, če zgolj pogledamo še ostale funkcije, kjer nudi glasovno upravljanje tudi v slovenščini, zelo priročen je tudi kot diktafon, brez vgrajenih posebnih sistemov, lahko z njim brez težav tudi v avtomobilu telefoniramo prostoročno. Huawei P20 ima tudi senzorje gravitacije, svetlobe in bližine. Vgrajen ima tudi čitalec prstnih odtisov, senzor za pametni ovitek ter tudi senzor temperature barve.

Zaradi vsega opisanega je Huawei P20 zares več kot vrhunski telefon, ki je hkrati dostopen tudi tistim z bolj plitvim žepom.