Kako se pripraviti na zmenke

Ustvarite iz sebe bolj zanimivo osebo. Bodite na tekočem z dogodki. Berite knjige. Nadaljujte izobraževanje. Poiščite si hobije in interese, utrjujte spretnosti. Postanite spretni na določenem področju. Naj se po vas zgledujejo, saj si boste s tem pridobili spoštovanje in občudovanje. Pomagajte in poučujte druge.

Razvijte se v močnega in samostojnega posameznika. Postanite vir pomoči. Spodbujajte in podpirajte tiste, ki to potrebujejo. Bodite steber šibkejšim od sebe. Opravljajte prostovoljno delo v društvih, ki pomagajo drugim. Naj iz vas veje dobrota. Zavedajte se, da dobite od življenja tisto, kar vanj vložite.

Uporabljati neverbalno komunikacijo

Vse opisane tehnike so za družbeno izkušene nagonske. Vešči v druženju postanete z razumevanjem in prakticiranjem, dokler vam to ni tako naravno kot dihanje.

Manj kot deset odstotkov komunikacije prihaja iz besed, ki so izrečene. Večina sporočil prihaja iz neverbalnih namigov, kot so na primer gibi, obrazna mimika in ton glasu. Posamezniki, ki ne razumejo neverbalne komunikacije ali je ne uporabljajo pravilno, so v neugodnem družbenem položaju.

Uporabne družbene spretnosti so izpopolnitev tistega, kar že poznamo in delamo, vendar na nekoliko višji ravni. Očitni primeri osnovnih spretnosti so poslušanje, upoštevanje neverbalnih namigov in posameznikovega osebnega prostora. Nato sledijo skupinske interakcije, na primer govor pred publiko.

In, na koncu, visoka umetnost: biti sposoben začeti pogovor s popolnim tujcem, vedeti, kdaj je trenutek, ko morate počakati, in kdaj morate reagirati (izbira pravilnega trenutka je zelo pomembna). Sposobni se morate biti učinkovito osebno, pisno ali plesno predstaviti. Priporočam seminarje in literaturo o javnem nastopanju in retoriki ali pa branje spletnih strani z nasveti, kako se predstaviti kot npr. Ourtime.

Kaj privlači ženske?

Posamezniki se med seboj privlačijo zaradi najbolj čudnih razlogov. Nekatere stvari, ki bodo eno žensko razdražile ali se ji celo zdele odvratne, bodo drugi privlačne, simpatične in prikupne.

Zaljubljena ženska vas bo presodila skozi rožnata očala. Vedno se privlačimo zaradi nekih potreb.