Kako prepoznati napake, ki jih dela računovodski servis?

Ste tudi vi eni od tistih, ki je s svojim računovodskim servisom kolikor toliko zadovoljen, za katerega sicer ve, da dela napake, a le – te niso tako hude po vašem mnenju? Vas nikoli ne straši misel, kaj je lahko še narobe, pa niti veste ne tega? Če vas ne, potem vam je trenutno, ampak res samo trenutno po vsej verjetnosti prihranjeno. Zato vam svetujemo, da v kolikor imate le kanček dvoma, da si raje poiščete nov računovodski servis v Ljubljani, če prihajate iz tega kraja.

Zelo dober računovodski servis v Ljubljani najdete na primer tukaj: https://www.moje-racunovodstvo.si/, kjer vam bodo pomagali tudi pri morebitnem preverjanju, če jih boste za to zaprosili in dobili kakšne dostope od obstoječe računovodje.

Narobe je lahko res marsikaj

Če vam vaš računovodski servis v Ljubljani nikoli ne sporoči nič, da manjkajo kakšni računi, da je bilo kaj narobe plačano ipd., dobite pa od FURSa ali podobnih naslovov obvestila o napakah, ki jih sicer lahko brez težav odpravite, že nekaj ni v redu. Pravilno je, da se manjkajoči računi ali pa napačna plačila urejajo sproti, da od uradnih organov ne prejemate nobenih obvestil. Mislite, da nekaj hudi res ne more iti narobe in če gre, so to le male napakice? Se sploh lahko zavedate, da kakšen računovodski servis v Ljubljani tudi napačno knjiži prejete račune in namesto neto znesek vodi bruto znesek, bilance pa so zato neusklajene, vedno je kakšen manko, a vas računovodski servis v Ljubljani o tem sploh ne obvešča, temveč vali krivdo na vas, da niste dostavili vsega? Vse, ampak res čisto vse gre lahko narobe.

Napake se velikokrat odkrijejo šele ob menjavi

Če imate kakšen sum na to, da vaš računovodski servis v Ljubljani enostavno ni kos nalogam, ki mu jih zadate, potem boste prave razsežnosti problema dejansko videli šele takrat, ko boste trenuten računovodski servis v Ljubljani menjali za drugega. Velikokrat se zgodi, da je treba razčiščevati evidence, kar lahko za nekaj let traja tudi po nekaj mesecev, da se dobijo tudi vsi potrebni papirji, ugotovi vse za nazaj …