Kako izbrati pravo denarnico zame?

Na trgu je res veliko izbire denarnic. Sprva se odločimo ali želimo žensko, moško ali celo otroško denarnico. Poznamo denarnice namenjene izključno kovancem, izključno bankovcem ali izključno bančnim karticam. Nato izbiramo med različnimi vrstami materiala. Daleč najbolj pogoste in najbolj trpežne so usnjene denarnice. Te so lahko črne ali rjave. Lahko so tudi bež ali celo modre. V zadnjih letih pa so zelo priljubljene rdeče usnjene denarnice.

Usnje pa še zdaleč ni edini primerni material. Za naš nepogrešljiv pripomoček lahko izberemo tudi drug material, kot je na primer blago ali plastika. Blago je zelo pogosto okrašeno s kakšnimi poldragimi kamni ali plastičnimi biserčki.

Kaj pa denarnica zanj?

Če je vaš moški bolj tradicionalne narave, s klasično denarnico ne morete zgrešiti. Kupite mu usnjeno v črni ali rjavi barvi. Izberite takšno, ki bo spadala k njegovim oblačilom. Lahko se ujema tudi z njegovimi čevlji ali pasom.

Takšen pripomoček je lahko izvrstno darilo za posebne priložnosti. Lahko mu jo podarite za rojstni dan ali kakšen drugi praznik. Gotovo bo navdušen.

Tudi otroci že lahko varčujejo

Privzgojite svojim otrokom že navsezgodaj varčevalne navade. Naučite jih skrbnega ravnanja z denarjem. Otroške denarnice ponujajo res veliko izbire pri motivih. Običajno so poslikane s priljubljenimi risanimi ali pravljičnimi junaki. Izberite takšno, na kateri je otrokov najljubši lik. Na tako denarnico bo gotovo bolj pazil in z njo previdneje ravnal.

Moja denarnica je pa najlepša

Moje želje so zelo jasne. Želim lepo in modno denarnico. Imeti pa mora dovolj prostora za vse moje kartice in vizitke. Predvsem pa mora biti prijetna na oko.